Opleidingen

Semi permanente make-up

Starters

Programma

Dag 1 : Theoretische bespreking alle aspecten + workshop

Dag 2 : Privé-opleiding wenkbrauw- en eyelinertechniek

Dag 3 : Privé-opleiding techniek lipcontour.

Dag 4 (extra): Individuele opleiding Evaluation + Perfectioning.

Certificaat

- Indien de lesgever vindt dat de cursist voldoet, ontvangt deze na de opleiding een ‘Certificaat’

- Indien de cursist niet voldoet, wordt er meteen een afspraak vastgelegd voor een nieuwe opleidingsdag. De nog bij te sturen onderdelen worden dan uitvoerig behandeld op model. De extra opleidingsdag is steeds in de prijs van de opleiding begrepen en hoeft U niet extra te betalen.

Garantie

- Indien zou blijken na het behalen van het certificaat, dat U nog bepaalde problemen heeft met het pigmenteren, verzoeken wij U terug te komen met een model. Gratis tot 6 mdn na de opleiding

- Wij raden de cursisten aan contact op te nemen, indien vragen bij de bewerking van de modellen of nieuwe klanten.

Cursusdata

De cursusdata zijn steeds onderling te bepalen. U geeft de data en wij proberen in de mate van het mogelijke ons aan te passen. Neem steeds tijdig contact en hou rekening met eventuele wachttijden van 6 weken tot 3 maanden tijdens piekperiodes. Het aantal opleidingen is beperkt (individuele opleiding : trainster, cursist, model). De kwaliteit van onze opleiding is onze grootste reclame.

Prijs Opleiding Starter

De opleidingen worden enkel gegeven in combinatie met de aankoop van een startpakket.

Prijzen zijn steeds op aanvraag.

Voorbeeld:

Volledige basis module (4 dagen): met meest succesvolle startpakket: 5000, - € excl. Btw

Master opleidingen + heropfrissingen

Idividuele opleiding:

Ook voor de master opleidingen in permanente opleiding, opteren we voor een volledig individuele opleiding zodat de cursist tijdens de opleiding de maximale aandacht krijgt.

Microblading - 3D-hairstroke wenkbrauwen - (3/4 dag)

50% van de wenkbrauwen worden gedaan met de Microblading-techniek. Met ultra fijne mesjes worden er haartjes getekend. Supermooi, de dunne lijntjes lijken wel echte haartjes.

Twee modellen nodig die nog wat haartjes hebben, alsook een stukje varkenshuid om op voorhand wat te oefenen (varkenshuid mee te brengen door de cursist).

Excl. materiaal.

Fading - ombre - schaduw wenkbrauwen - (dag)

Topspecialisatie.

Een unieke nieuwe techniek waarbij er een wenkbrauw wordt geplaatst die van licht naar donker gaat om een heel natuurlijke effect te bekomen.

De aangewezen naalden voor deze behandeling : 5-punts magnum (shadow).

Niet voor starters, enkel gevorderden (gevoel moet aanwezig zijn).

Planning van deze dag: oefeningen op een stukje varkenshuid (mee te brengen door de cursist), technieken toepassen op twee modellen.

Excl. materiaal.

Wenkbrauwen hairstroke techniek

Dit is een techniek, waarbij er van de klant vereist wordt, dat hij/zij werkelijk voelt hoe diep ze in de huid zit. De wenkbrauw wordt opgevuld met fijne haartjes om alzo het meest natuurlijke effect te bekomen.

Meest aangewezen naald : 1-punts- micro.

Eén model.

Full lips - lipcontour - 'sugar lips'

Topspecialisatie. Een unieke techniek waarbij het pigment onder de huid wordt geschoven. Het is de enige en perfecte techniek voor het volledig inkleuren van de lippen. Dezelfde techniek wordt gebruikt voor een schaduwovergang aan te brengen van de lipcontour naar de lippen toe.

Dezelfde naaldtechniek wordt gebruikt voor het camoufleren van littekens, vitiligo, en in sommige gevallen bij tepelhofreconstructies.

De aangewezen naalden voor deze behandeling : 5-punts magnum (shadow) – 9-punts magnum (volledige inkleuring).

Eén model.

Niet voor starters, enkel gevorderden (gevoel moet aanwezig zijn).

Eyeliner gevorderden

Hier leert u tijdens deze cursus verschillende technieken voor het aanbrengen van een eyeliner. Hoe je een verbreding maakt, een dubbele eyeliner. Ook een techniek voor sneller werken (gevorderden).

Eén model (halve dag).

Twee modellen (ganse dag)

Verwijderen en corrigeren van SPMU

Deze behandeling zet u een stap verder dan de concurrentie. U kan slechte pigmentatie terug in orde brengen, door het pigment uit de huid te halen. Uiterst geschikt voor lippen en wenkbrauwen. Product maakt het pigment in de huid los en brengt het naar de oppervlakte. Eén of 2 modellen.

Producten zijn inbegrepen in de prijs van de opleiding.

Tepelhofreconstructie + camouflage van littekens

Topspecialisatie, u leert tijdens deze cursus een reconstructie van een tepelhof, waarbij ook extra aandacht gelegd wordt op het psychologisch aspect naar de klant toe (2 naaldtechnieken). Voor de camouflage van littekens zijn er 3 verschillende technieken voor 3 soorten littekenweefsels.

Modellen vereist.

Heropfrissingscursus

Ideale opleiding voor cursisten, die de basisopleiding niet bij Elegance gevolgd hebben, om alzo hun bestaande technieken te updaten aan de laatste technieken. Dit kan zowel voor eyeliner, wenkbrauwen en lipcontour.

Eén model (halve dag).

Twee modellen (ganse dag).

Kleurenleer

Een geslaagde semi permanente make-up kan enkel met voldoende kennis van de pigmenten en de kleurenleer.

We overlopen samen met U alle pigmenten (eyeliner, lipcontour, wenkbrauwen, correcties) en geven hierbij uitleg uit eigen ervaring voor welk type en wanneer je ze best kan gebruiken.